Flower

Archive for december, 2018

Vi anställer en duktig bokförare och administratör!

CVI Automotive AB – www.cvi.nu , är en e-handlare som säljer nya bilreservdelar, till äldre Volvo, över hela världen. Företaget går bra och har tickat på sedan 1984. Just nu är vi etablerade i Gnesta men avsikten är att inom en tvåårsperiod etablera oss i egen, nybyggd fastighet i Nykvarn.
Vi är i dagsläget tre anställda, omsätter 10 miljoner och skickar paket över hela jorden. All fysisk hantering av paket sker hos en logistikpartner, vi gör inget av detta.

Vi söker en duktig bokförare och administratör, på heltid. Vi söker dig med gedigen branschvana, gärna från exportföretag. Vi jobbar i Visma.
Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Vi vill att du har körkort.
Det är ett stort plus om du även behärskar tyska, franska, holländska, spanska, portugisiska eller är intresserad av veteranbilar men absolut inget krav.
För närvarande är arbetsplatsen i Gnesta men inom en tvåårsperiod kommer den att vara i Nykvarn. Du måste vara villig att pendla i någon period.
Vi bryr oss alls inte om vilken nationalitet, hudfärg, kön eller religion du har. Att du har kvalifikationer som lever upp till det vi söker är det enda vi är intresserade av. Kontakta oss och berätta vem du är och vad du kan!

Jag, Hans Rekestad, är affärsutvecklare och nu hjälper jag min kund med att försöka hitta ny, passande personal. Jag är en fristående konsult som har haft CVI’s ägare, Mikael Sällström som kund sedan 1984.

I detta inledningsskede så sker all kontakt angående denna tjänst via e-mail: hans.rekestad@rekestad.se eller via telefon: 070 665 1144.
Hör av dig om du är intresserad!

Mycket tack för att du läste!

CV

Välkommen!

Jag heter Hans Rekestad. Jag är född 1952. Jag är sambo med Eva sedan 1990.

1995 upptäckte jag Internet på allvar. Jag publicerade min första hemsida på Internet i oktober 1996 och har varit där sedan dess.

You are currently browsing the Hans Rekestad Enterprises – Digital kommunikation blog archives for december, 2018.