Flower

Nytt utseende!

Ny design! Det är dags! Till och med jag, som är en sådan pragmatiker och recycler, tyckte att den gamla sidan såg gammal och mossig ut. Dessutom passade jag på att byta host från dyra, men säkra (oftast), Loopia till mycket billiga och bra, oftast, Surftown. Dock medföljer naturligtvis trassel med att flytta med gamla inlägg, mest på grund av att jag är för dålig på backup. Jag och min programerare jobbar på att rädda allt som var skrivet men antagligen kommer vi (jag!) inte att orka ända fram så det gamla blir antagligen förgånget. Antagligen svävar det därute i cyberrymden som smulor på någon jätteserver.
Men skit samma, det är nuet och framtiden som gäller!


Kommentarer är avaktiverade.

Välkommen!

Jag heter Hans Rekestad. Jag är född 1952. Jag är sambo med Eva sedan 1990.

1995 upptäckte jag Internet på allvar. Jag publicerade min första hemsida på Internet i oktober 1996 och har varit där sedan dess.