Flower

Ny era kommer!

Avvecklingen av min Volvo-verksamhet har gått in i ett slutskede. I helgen som gick så avyttrade jag min sista lagerbil så nu är det första gången på över tjugo år som jag inte har en gammal volvobil på gården eller i garaget/förrådet. En märklig upplevelse, faktiskt! Snart kommer jag också, i det närmaste, att ha helt tomt på alla reservdelshyllor. Också detta mycket märkligt! Jag kommer till och med att börja riva hyllor vilket inte har hänt på mycket länge.
Snart kommer jag även att börja avyttra all litteratur om volvobilar och till slut kanske jag även kommer att radera digitalt volvogods..!
Sambo Eva vill köpa nyare bil, dock. Vi kör bilar från 90-talet. Jag har börjat spana på en Volvo V70…
Det kanske kommer en ny, annorlunda volvoera..!


Kommentarer är avaktiverade.

Välkommen!

Jag heter Hans Rekestad. Jag är född 1952. Jag är sambo med Eva sedan 1990.

1995 upptäckte jag Internet på allvar. Jag publicerade min första hemsida på Internet i oktober 1996 och har varit där sedan dess.