Flower

FaceBook , here we come!

Jag kommer i fortsättningen att sköta det mesta av bloggandet på FaceBook, i alla fall allt ”småsurrande” och alla spontana infall.

Du hittar mig på http://www.facebook.com/hansrekestad

Den här bloggen kommer jag att behålla för mina stora ”episka” verk 🙂 . En baktanke är förstås att här skriva om sådant som attraherar besökare och kanske använda Facebook som inkastare! Ibland kan jag se FaceBook som min lite gläffsiga hund som jag använder att driva besökare med…

Det finns ingen orsak, idag,  att inte använda FaceBook när Facebook tillhandahåller ett sådant förstklassigt verktyg samtidigt som halva Sveriges (och världens..!) befolkning håller till där. Dessutom är allt gratis!!

Jag har varit skeptisk till FaceBook och tänkt att det är mycket snack och lite verkstad men nu tänker jag att det är där man ska vara, också. I alla fall just nu.
Vi syns!


Kommentarer är avaktiverade.

Välkommen!

Jag heter Hans Rekestad. Jag är född 1952. Jag är sambo med Eva sedan 1990.

1995 upptäckte jag Internet på allvar. Jag publicerade min första hemsida på Internet i oktober 1996 och har varit där sedan dess.