Flower

Marknadsföringen inom mig själv

Oj vad tiden går och, oj, hur jag kan ignorera den här siten, min huvudsida…
Sen sist så har jag kommit fram till att jag inte orkar med att marknadsföra på flera olika plan, i flera olika världsdelar, så nu har jag tagit det radikala, för mig, beslutet att lägga ner min Volvo-verksamhet! Efter 40 år med bilar så har jag börjat inse att det kan vara nog och att det vore kul att börja pilla med något annat. Jag kommer att ha kvar min verkstad och där kommer jag att jobba med andra tekniska projekt.
Framtiden har genast blivit lite mer spännande!


Kommentarer är avaktiverade.

Välkommen!

Jag heter Hans Rekestad. Jag är född 1952. Jag är sambo med Eva sedan 1990.

1995 upptäckte jag Internet på allvar. Jag publicerade min första hemsida på Internet i oktober 1996 och har varit där sedan dess.