Flower

Archive for juli, 2010

IT i blodet – så sakteliga

Häpp! så har det gått drygt tre månader sedan senast. Så kan det gå när inte haspen är på!

Jag börjar så sakteliga fatta, efter snart fjorton år på webben, vad digital kommunikation kan innebära. Digital kommunikation är ett annat sätt att tala än det vi vanligtvis gör, med munnen, och som vi använt i årmiljoner. Digital kommunikation innebär att jag kan förstärka och mångfaldiga mitt budskap tusenfaldigt. Problemet är bara att alla andra kan göra samma sak. Knepet är alltså att skilja ut sig och bli hörd ur denna enorma kör. Det är där som jobbet börjar.
Ett stort steg i min utveckling tog jag i höstas när jag inköpte en iPhone och plötsligt fick ALL kommunikation i min ficka, alltid åtkomlig. I tretton år hade jag levt i villfarelsen att kommunikation via telefon är en sak och kommunikation via dator är en annan. I höstas drogs ridån bort och en sammansmältning skedde; ALL kommunikation på samma maskin! Det var en omtumlande period då jag periodvis gick med två telefoner efter som jag inte kunde synka systemen med varandra, periodvis gjorde mitt 57-åriga väsen mycket motstånd, men när inkörningen väl var gjord så finns det absolut ingen återvändo! All kontakt i byxfickan är superbra!
Tillsammans med sökmotoroptimering, e-mail marketing, bloggar, forum, allmän digital uppmärksamhet och allt annat som webben erbjuder så tycker jag att vi lever i en enormt spännande värld.

Take care out there!

Välkommen!

Jag heter Hans Rekestad. Jag är född 1952. Jag är sambo med Eva sedan 1990.

1995 upptäckte jag Internet på allvar. Jag publicerade min första hemsida på Internet i oktober 1996 och har varit där sedan dess.

You are currently browsing the Hans Rekestad Enterprises – Digital kommunikation blog archives for juli, 2010.